Avanture malih okica je jedinstveni portal u Hrvatskoj koji svakodnevno istražuje kvalitetne i maštovite obiteljske atrakcije, aktivnosti i događanja za jednostavnije planiranje dječjeg dana. Portal vam pomaže u povezivanju Vašeg brenda s Vašom ciljanom publikom - roditeljima odnosno obiteljima diljem Hrvatske s ciljem isticanja Vaše ideje tisućama potencijalnih klijenata. Tim koji stoji iza Avantura malih okica su također roditelji koji jednostavnije prepoznaju potrebe publike te time osiguravaju roditeljima relevantne podatke

Budite i Vi na popisu atrakcija i aktivnosti

Naša lista osigurava jednostavniju pretragu kvalitetnog sadržaja za obitelji - trenutno više od 400 atrakcija i aktivnosti. Uvijek smo u potrazi za novim atrakcijama koje žele biti dio portala, atrakcijama i aktivnostima primjerenim obiteljima i onim najmanjim posjetiteljima.


Dodajte atrakciju / aktivnost Kontaktirajte nas
 

Mi smo atrakcija, brend ili proizvod zainteresiran za oglašavanje

Želite se predstaviti publici koju čine prvenstveno roditelji, odnosno obitelji s djecom do 16 godina tada je portal Avanture malih okica savršen za vas! Portal vam nudi nekoliko ponuda u skladu s vašim idejama i budžetom te vremenskim periodom.

  • promocija kroz postavljanje vaše atrakcije ili aktivnosti na prva mjesta pretrage
  • dodatno oglašavanje
  • content marketing
  • članci i društvene mreže
  • email newsletter

Kontaktirajte nas