proslaviti rođendan?

Zabavni centar Hip Hop

Hip Hop Zabavni Centar smjestio se na zapadnom dijelu grada u blizini Sportskog Centra Zamet. Posebnost ove igraonice je veliki prostor čistih i vedrih boja koje stvaraju atmosferu za veselu igru, smijeh i dobru zabavu.

Braće Cetina 4, 51000 Rijeka

091 881 8271

zabavni-centar-hiphop.hr

HipHop zabavni centar

U Hip Hop možete doći proslaviti rođendan, okušati se u kreativnim radionicama kao i u organiziranoj ili samostalnoj igri. Sam prostor ispunjen je raznim sadržajem (loprice, tobogan, trampolini…), a rođendane, radionice i ostale organizirane aktivnosti vodi stručan tim animatora i odgajatelja. Svaki rođendan (tematski ili klasični) osmišljen je i dogovoren u naprijed ali se uvijek pušta i prostora za slobodnu kreativnost i prilagodbu dječjim željama.

Osim klasičnog rođendana u trajanju od 2 sata (isti se može i produljiti) u ponudi imamo tematski rođendan gdje slavljenika i njegove uzvanike dodatno mogu zabavaiti i naše maskote (maevelovi junaci, Disneyeve princeze, Minnie i Mickey Mouse…) ili naš Gost iznenađenja (Mađioničar ili Klaun).

Kreativne radionice uglavnom se održavaju jedan puta tjedno u trajanju od 2 sata. Ljeti kao zabavu na otvorenom nudimo Hip Hop napuhance koje po potrebindostavljamo u Vaš dom kako bi djeca imala dodatnu zabavu za proslavu rođendana kod kuće. Za katalog napuhanaca, kalendar događanja i sve ostale informacije zapratite Facebook i Web stranicu.

Happy Gym

Happy Gym je prostor za zabavu za sve prilike i za sve uzraste, od najmanjih do i onih malo većih! Prostor se uređuje za klijenta, za prigodu koju klijent želi. Nudimo najam po satu za prostor koji se sastoji od opremljenih prostora za igru, kutak za najmlađe, opremljenu kuhinju i blagovanu za odrasle, prostor za malu košarku, nogomet i vožnju automobila, dvorac na napuhavanje i nešto na što smo jako ponosni i što nas izdvaja od ostalih – vanjski kutak za druženja s bazenom i roštiljem.

Oktavijana Valića 43, Kozala, 51000 Rijeka

099 346 3912

Happy Gym - prostor za zabavu

Dar Mar

Najam prostora za proslavu dječjih rođendana

Milana Smokvine Tvrdog 1, 51000 Rijeka

095 750 4316

Rođendaonica Dar Mar

Baltazar

Rođendanonica - igraonica - klub za mlade

Radnička 7, 51000 Rijeka

rodjendani.rijeka.baltazar@gmail.com

091 540 7804

baltazar-rijeka.hr

Zvrk

Janka Polića Kamova 103, 51000 Rijeka

zpzvrk@gmail.com

051 586 332 / 091 566 5246

zvrk.info

Prirodoslovni muzej

Edukativne radionice osmišljene su kako bi djeca od 5 do 15 godina svoj najdraži dan provela na poseban, drugačiji i kreativan način.

Lorenzov prolaz 1, 51000 Rijeka

edukacija@prirodoslovni.com

prirodoslovni.com

Pomorski i povijesni muzej

Edukativne rođendanske radionice namijenjene su za djecu od 4 do 12 godina. Radionice su tematske, a slavljenik odabire između šest ponuđenih tema: Bal pod maskama, Trsatski zmaj, Uzbuna na brodu, Neobična forma, Staza izazova te Potraga za blagom. Program se odvija u prostoru Muzeja i u perivoju.

Trg Riccarda Zanelle 1, 51000 Rijeka

cudotvornica@ppmhp.hr

051 213 578

ppmhp.hr

Igraonica Panda

Iako pande ne stanuju na ovim prostorima, jedna se ipak uspjela uvući u “Trgovački centar Slatina” u Opatiji.

Maršala Tita 166/a, 51410 Opatija

091 621 8557

igraonica-panda.com

Pandica u slobodno vrijeme uživa u osmišljavanju raznih igara koje mališani obožavaju igrati na rođendanima, ali i prilikom individualnih susreta. Neke od posebnosti su i dekoracije likova iz crtića koje daju toplinu prostoru, ali ujedno predstavljaju i igre kraj kojih dječica stanu ako ih žele igrati.

Već kultna “džungla” nezaboravna je i originalna igra koja nikada ne dosadi, a rezultat je mašte i kreativnosti. Pandica i djecu uči kreativnosti kroz različite tematske radionice, a kao još jedna posebnost može se istaknuti i želja za recikliranjem. Tako se u igraonici mogu vidjeti unikatna kućica za lutke napravljena od recikliranih materijala i mnoge igre napravljene od kartona. Pandica najviše od svega voli društvo, pa kako ne bi bila sama, poziva Vas i Vaše mališane u svoje zeleno sklonište prepuno originalnih igara i nezaboravne zabave.

Udruga Pegaz

Samo 5km od centra Rijeke nalazi se mala zelena oaza na kojoj Vaše dijete može upoznati zanimljiv svijet konja i drugih životinja, probati jahati i družiti se sa prijateljima u prirodi. Za naše slavljenike i njihove male goste organiziramo jahanje, korištenje rekvizita za igru (dječje igralište, nogomet, badminton) a za mame i tate opušteno druženje u hladovini.

Put pod Rebar 10, 51000 Rijeka

099 256 2432

pegaz-rijeka.hr

Dječja igraonica "Eko"

Kvaternikova 62b, 51000 Rijeka

igraonica.eko@gmail.com

091 563 5630

djecjaigraonicaeko.com

Dječja igraonica Eko sa svojim stručnim animatorskim timom organizira nezaboravne proslave dječjih rođendana u igraonici i na paintball poligonu na otvorenom u Kostreni. Nova usluga koju nudimo su rođendani u prirodi za djecu svih uzrasta. Također, jedna od usluga je i najam prostora igraonice ili prostora u prirodi za rođendane ali i ostale svečane prilike. Organiziran je i poludnevni boravak djece u igraonici od ponedjeljka do petka od 8:30-14:30 za svu djecu predškolske dobi.

Glavna naša usluga je organizacija rođendanskih proslava (klasičnih i tematskih). Svaki rođendan je unaprijed osmišljen te ispunjen sa društvenim i natjecateljskim igrama i animacijama koje su u skladu sa djetetovom dobi i interesima. Igraonica je u potpunosti tematski osmišljena i dizajnirana te prilagođena djeci, a imamo i vrhunsku disco opremu.

Kids escape room Rijeka

Originalno mjesto za proslavu rođendana na kojem djeca preuzimaju glavne uloge i ulaze u tematske sobe. U sobama ih čekaju razni izazovi koji osiguravaju kako razvijanje mnogih vještina tako i neizmjernu zabavu. Namjenjeno djeci školske dobi (7 – 14 godina). Osim nezaboravnog rođendana nude i igru u tematskim sobama (potrebna rezervacija termina).

Ul. Frana Supila 8, 51000 Rijeka

kidsescaperoom@yahoo.com

091 566 8849

kidsescaperoom-rijeka.com

Disco za djecu "FunTime"

Već si velik/velika i želiš poseban, nezaboravan i drugačiji rođendan? Proslavi ga uz šminkanje i oslikavanje lica, svjetla reflektora, disco balončiće i maglu, koktele, čašicu (dječjeg) šampanjca i još puno sadržaja u prvom discu za djecu u gradu! Vidimo se!

Titov trg 10/A, 51000 Rijeka

095 390 9855

djecjaigraonicafuntime.com

Dječja igraonica "Ježeva kućica"

Po šumi širom bez staze puta Ježurka Ježić više ne luta! U samom centru Kastva smjestio je svoj dom te pozova djecicu na proslave rođendana!rado vraća i mjesto gdje zabava i animacija nikada ne prestaje uz najotkačenije tete animatorice. Provjeri zašto smo totalno drukčiji od drugih!

Trg Matka Laginje, 51215 Kastav

098 865 803

Sportski rođendani "Active Rijeka"

Vođeni sportski rođendani, a po Vašoj želji uz animatora-superjunaka!

Milutina Barača 7, 51000 Rijeka

info@fitnesscentaractive.com

051/343082

fitnesscentaractive.com

Rođendan u prirodi

Okosnica rođendana u prirodi kojeg organiziramo je edukativna radionica. Naime, dugogodišnje iskustvo rada s djecom pokazalo je da djeca najbolje uče kroz igru. Osim toga, predivna netaknuta priroda Gorskog kotara i svježi zrak nikoga ne ostavljaju ravnodušnim te se djeca mogu nesmetano igrati na livadi. Cjelokupni program se odvija na otvorenom, a uz radionicu obuhvaća obilazak prirode te poseban poklon za slavljenika.

Hrib, Gorski kotar

091 515 58 10; 051/313 577

www.astra-divina.com

Astra Divina

Astra Divina

Cageball proslava rođendana

Raspolažemo prostorom rođendaonice uz koju imamo i manji nogometni teren. Program između ostalog uključuje sat vremena igara na sportskom terenu koju vode dva iskusna animatora. Jedan animator zadužen je za vođenje nogometnog dijela rođendana: • uz pomoć slavljenika izabere i odredi ekipe • organizira rođendanski turnir • brine da se igra pošteno i u sportskom duhu • brine o tome da djeca nisu žedna i gladna Drugi animator vodi brigu o djeci koja ne žele igrati nogomet (jer su jednostavno skloniji drugoj vrsti zabave). Organizira im razne ineteraktivne i natjecateljske igre. Oba animatora zajedno pobrinuti će se da svako dijete s rođendana ode sretno i zadovoljno!

Stražnica 2, 51215 Kastav

098 180 8382

MB Cageball

MB Cageball

Volimo da se sva djeca zajedno igraju i druže tako da uvijek nastojimo provesti aktivnosti koje uključuju svu djecu. Sve detalje dogovaramo sa slavljenikom i roditeljima tokom ili prije rođendana. Ono po čemu smo posebni i drugačiji je da za vrijeme trajanja Vašeg rođendana teren je rezerviran samo za taj rođendan te nema drugog ili više rođendana na terenu. Time se daje maksimalna pažnja slavljeniku/ici i gostima. S tim se također dobiva na kvaliteti rođendana, a sigurnost djece je na najvišoj razini. Taj koncept proslava dječjih rođendana njegujemo od samog početka poslovanja što naši gosti posebno cijene. Istovremeno Vi kao roditelji „domaćini“ možete ugostiti roditelje i prijatelje u ugodnom ambijentu našeg Green box a tijekom trajanja proslave rođendana uz organizaciju hrane u Vašem aranžmanu. Ne morate se brinuti niti za parking s obzirom da je isti besplatan.

Oceana Kidzworld

Oceana je zabavno-pedagoški centar, ali najbitnija stavka u našem radu, osim zabave i učenja, vjerovali ili ne, ipak je društveni utjecaj. Organiziramo poludnevne boravke, edukativne i kreativne arts&crafts radionice, tematske rođendane, lutkarske predstave i igranje za svu djecu. Sve naše usluge formirane su za inkluziju i integracijski pristup rada. Na taj način omogućavamo osvještavanje društvenog problema i osnovno obrazovanje roditelja, ali i djece o različitostima. Naš program, uz klasične aktivnosti metodika predškolskog odgoja, sadrži i pregršt senzornih aktivnosti i igara, gdje koristimo svih 5 osjetila te smo sve zajedno začinili s aktivnostima prepopularne STEM revolucije. Tu smo za vas...naštemajte s nama svoje moždane vijuge!

Osiječka 71, 51000 Rijeka

051 550 477

Oceana Kidsworld

Pogledajte našu ponudu:
*OCEANA TEMATSKI ROĐENDANI – u ponudi imamo 25 tematskih rođendana i sigurni smo da ćete pronaći nešto i za sebe. Rođendani se rezerviraju osobnim dolaskom gdje možete pogledati naš katalog proizvoda te s nama dogovoriti detalje prema željama vaše djece.
*OCEANA DAYCARE program (poludnevni boravak) od 40 ili 80 sati mjesečno svaki dan od ponedjeljka do petka.
*OCEANA IGRANJE / BABYSITTING je dnevna skrb za djecu! Imate bitan sastanak, termin kod zubara, trebate obaviti kupnju ili samo želite vrijeme za sebe? Javite nam se i pokušati ćemo vam pomoći!

Prijatelji

Dječja svaštaonica "Prijatelji" u ponudi ima proslave dječjih rođendana, uz stručno vođenje istih. Rođendani su prilagođeni slavljeniku te uz razne dodatke, rođendani mogu biti personalizirani. Uz unutarnji dio imamo i vanjski dio za igru i zabavu. U ponudi imamo poludnevni boravak za djecu od 3-7 godina. Likovne i edukativne radionice za djecu i roditelje. I najam dvoraca na napuhavanje za nezaboravne tulume.

Tometići 1a, 51215 Kastav

097 72 507 36

www.prijatelji.hr/

Prijatelji