Zagreb: Matineja u šlapama

Zagreb: Matineja u šlapama

Teatar Poco Loco vas poziva u Centar mladih Ribnjak u subotu, 28. siječnja s početkom u 11:00 sati na plesnu predstavu – Ovo sam ja!

Tri čovječuljka se igraju da su lisica, patka i žirafa, a možda to stvarno i jesu.

Oni su možda djeca koja se igraju da su životinje, a možda su odrasli koji se igraju da su djeca. Svaki ima svoju omiljenu igračku i svoju kućicu. I svoju najdražu odjeću. Svaki ima svoju boju. Svaki od njih uživa u životu, u svom tijelu, u pokretu, u igri. Sretan što je baš taj koji je, sa svojim stvarima, svojim osobinama i načinima kako radi stvari.

A onda otkriju da nisu sami. Isprva je teško naći zajednički jezik i početi se igrati zajedno, ali kad jednom krenu, ne mogu se zaustaviti! Uče jedni od drugih, upoznaju se, proučavaju, imitiraju, suprotstavljaju, podržavaju, prate se pa razilaze, sukobljavaju, malo i svađaju, pa onda mire, ali najviše od svega: uživaju. U prijateljstvu, u različitosti, u druženju, u igri. Kako je lijepo biti zajedno!

Ova neverbalna predstava obraća se najmlađoj djeci jezikom koji najbolje razumiju: jezikom plesa i pokreta! Pratimo odnos tri simpatična lika od samostalnog bivanja do zajedničke igre. Ova minijaturna enciklopedijica plesa publici prezentira i razne stilove pokreta kroz povijest plesa, na način prilagođen najmanjim gledateljima, pa ćemo među ostalim vidjeti kako žirafa pleše balet, patka jazz dance, a lisac suvremeni ples.

Ulaznice po cijeni od 5,50 EUR možete kupiti na LINK-u.

Predstava traje 30 minuta.

The event is finished.

Datum

28 sij 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 11:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.