O nama

Avanture malih okica je portal za dječja događanja i aktivnosti u Rijeci i okolici s ciljem olakšavanja roditeljstva. No da krenemo ispočetka…

Portal je plod mame Andree koja je sa svojom malenom, pametnom curicom, njezinom sadašnjom „partmericom“ i svojim šarmantnim, tvrdoglavim dečkićem uvijek tražila avanture. Svako slobodno vrijeme voljela je upotpuniti kvalitetnim sadržajem, kazališnim i kino predstavama, radionicama, izletima. No ono što joj je često smetalo je gubitak vremena jer je uvijek voljela istraživati nešto novo što se nudi. Svaki roditelj dobro zna koliko je ona milisekunda slobodnog vremena dragocjena i koliko je treba iskoristiti vrlo pametno. Primijetila je i da je propustila mnoge aktivnosti upravo zbog nedovoljnog oglašavanja i nepotpune povezanosti s roditeljima. Pa je pomislila, Zašto da svi roditelji gube vrijeme ako to već radim ja? I pokrenula portal kao mjesto na kojem roditelji ovog divnog Kvarnera mogu pronaći sadržaj koji će obogatiti djetinjstvo njihovih najdražih stvorenja.

Cilj portala je olakšati roditeljima potragu za kvalitetnom ponudom, a vjerujte, zbilja je raznovrsna i kvalitetna. Također portal želi popuniti „rupu“ između roditelja i ponude i kao jedinstvena stranica u ovom kraju olakšati tvrtkama, klubovima, udrugama i ostalim vrijednim ljudima reklamu i promoviranje svojih događanja i aktivnosti na jednostavniji način.

Nova rubrika „Hrvatski proizvodi“ nametnula se u doba izolacije kad je cijeli svijet stao, s idejom objedinjavanja hrvatskih poduzetnika koji nude proizvode za bebe i djecu. Pa tako na jednom mjestu možete pronaći unikatne poklone za djecu, platnene rukom rađene pelene ili trakice za kosu. Sve djela hrvatskih ruku.

Obratite nam se slobodno s Vašim idejama, događanjima, aktivnostima jer je osnovni cilj osmijeh naše djece!