Dio tima koji stoji iza Avantura malih okica organizira dječje evente odnosno događanja na kojima se omogućava dodatna promocija kvalitetnih aktivnosti kroz predstavljanje svojeg rada. Voljeli bi u svojem gradu ili mjestu organizirati događanje s edukativnim, umjetničkim ili kreativnim radionicama uz obilje smijeha i zabave? Ili se kroz radionice dodatno predstaviti?


Kontaktirajte nas

Dosadašnja iskustva

Mjesec malih okica

Srpanj 2020., 2021.

Mjesec malih okica je manifestacija koja se organizira u suradnji sa Samovar barom na Čajnom trgu u Rijeci. Mjesec koji je rezerviran za male okice je srpanj, točnije svaka subota ujutro kad se na Čajnom trgu održavaju mnogobrojne radionice, sportske, plesne, glazbene, radionice robotike, stranih jezika i mnoge druge. Cilj manifestacije je pružiti djeci koja su ostala u gradu zabavno i edukativno ljeto. Također, manifestacija je odlična prilika za predstavljanje mnogih sadržaja i vrijednih ljudi koji na taj način dolaze do roditelja odnosno djece.

Veliki sajam malih okica

Rujan 2021.

04. rujna 2021.godine održao se prvi Veliki sajam malih okica s ciljem da se raznovrsne kvalitetne aktivnosti koje djeca mogu upisati uz vrtić i školu predstave roditeljima i djeci uživo. Na štandovima su roditelji i djeca mogli pobliže upoznati način rada raznih plesnih skupina, sportova, rođendaonica, glazbenih aktivnosti. Ispred Gradske ure tijekom cijelog dana održavale su se radionice plesa, glazbe, sportova stranih jezika na kojima su djeca uživala te poticala na neke nove izazove i druženja. Sajam se održao vikend prije početka nove školske godine kako bi potaknuli djecu da ove godine izaberu neku drugu aktivnost, da istraže široku ponudu Rijeke. Također, sajam je bio odlična prilika za predstavljanje aktivnosti koji su imali priliku na lakši način doći do svoje ciljane skupine.

Quorum dječji eventi

Rujan, listopad, prosinac 2021.

Tematski dječji eventi uz more, točnije u Quorum Garden-u u Kostreni osiguravaju zanimljive radionice za djecu dok roditelji u miru, na suncu ispijaju svoju kavu.

- Candy days (dječji vikend) -
- Halloween event -
- Božićne radionice -

Sva događanja bazirala su se na edukativnim, plesnim, glazbenim i kreativnim radionica uz mnoštvo balona, slatkiša i smijeha.