Dio tima koji stoji iza Avantura malih okica organizira dječje evente odnosno događanja na kojima se omogućava dodatna promocija kvalitetnih aktivnosti kroz predstavljanje svojeg rada. Voljeli bi u svojem gradu ili mjestu organizirati događanje s edukativnim, umjetničkim ili kreativnim radionicama uz obilje smijeha i zabave? Ili se kroz radionice dodatno predstaviti?


Kontaktirajte nas

Dosadašnja iskustva

Mjesec malih okica

Srpanj 2020., 2021.

Mjesec malih okica je manifestacija koja se organizira u suradnji sa Samovar barom na Čajnom trgu u Rijeci. Mjesec koji je rezerviran za male okice je srpanj, točnije svaka subota ujutro kad se na Čajnom trgu održavaju mnogobrojne radionice, sportske, plesne, glazbene, radionice robotike, stranih jezika i mnoge druge. Cilj manifestacije je pružiti djeci koja su ostala u gradu zabavno i edukativno ljeto. Također, manifestacija je odlična prilika za predstavljanje mnogih sadržaja i vrijednih ljudi koji na taj način dolaze do roditelja odnosno djece.

Veliki sajam malih okica

Rujan 2021., 2022. i 2023.

Zadnji vikend prije početka nove školske godine organizira se Veliki sajam malih okica ( u pripremi organizacija i četvrtog sajma) s ciljem da se raznovrsne kvalitetne aktivnosti koje djeca mogu upisati uz vrtić i školu predstave roditeljima i djeci uživo. Na štandovima roditelji i djeca mogu pobliže upoznati način rada raznih plesnih skupina, sportova, rođendaonica, glazbenih aktivnosti. Tijekom trajanja sajma održavaju se i radionice plesa, glazbe, sportova, stranih jezika na kojima djeca upoznaju način rada te ih se potiče na druženje te stjecanje novih iskustava. Sajam također omogućava aktivnostima jednostavnije pristupanje ciljanoj publici roditeljima. Na drugom Velikom sajmu malih okica su aktivnosti koje su se predstavljale popunile svoje preostale slobodne kapacitete te je odaziv bio za više od 100% veći od predviđenog

Quorum dječji eventi

Rujan, listopad, prosinac 2021.

Tematski dječji eventi uz more, točnije u Quorum Garden-u u Kostreni osiguravaju zanimljive radionice za djecu dok roditelji u miru, na suncu ispijaju svoju kavu.

- Candy days (dječji vikend) -
- Halloween event -
- Božićne radionice -

Sva događanja bazirala su se na edukativnim, plesnim, glazbenim i kreativnim radionica uz mnoštvo balona, slatkiša i smijeha.

Dadathlon

Travanj 2022. i 2023.

Avanture malih okica su sudjelovale kao suorganizatori na festivalu pod nazivom Dadathlon koji se održao u Puntu na otoku Krku. Uz Daddyhood organizirao se sajam s ciljem povezivanja tata i djece kako putem utrke tako i tijekom dana na različitim aktivnostima. Avanture malih okica bile su zadužene za dječji dio festivala te tako organizirale tijekom cijelog dana različite radionice za djecu, od robotike, streličarstva do gimnastike i nogometa

Dječji dan u Frankopanu

Svibanj 2023.

Avanture malih okica u suradnji s TZ grada Kraljevice organizirale su cjelodnevnu manifestaciju u sklopu dvorca Nova Kraljevica. Sudjelovale su glazbene i likovne udruge, akademski slikar, nogometni i košarkaški klubovi, organizirao se Survival camp, recitirale dramske izvedbe, održan koncert zbora i glazbeni nastup. Djeca su imala priliku jahati magarčiće koji su poznati u području Kraljevice, uživati u dvorcu na napuhavanje, ukusnim fritulama te izložbi dječjeg vrtića. Cilj manifestacije je bio približiti djeci lokalnu ponudu namijenjenu upravo njima kroz igru i zabavu.