Kolačić (cookie) je skup podataka, datoteka spremljena na računalu korisnika koja se koristi kao anonimni individualni identifikator.

Kod pristupanja na portal Avanture malih okica, maleokice.com šalju se cookiji koji se pohranjuju na vašem računalu u svrhu bilježenja informacija o vašim prethodnim posjetama. Avanture malih okica, maleokice.com će pri svakom sljedećem pristupu potražiti vaš cookie kako bi što jednostavnije i brže aktivirali informacije, podatke i postavke koje ste već priopćili prilikom pristupa i korištenja portala.

Ne brinite, našim cookijima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio portala maleokice.com.

Avanture malih okica, maleokice.com koristi cookije u svrhu oglašavanja proizvoda kompanije te proizvoda i usluga koje poslužuje treća osoba, agencija za oglašavanje. Prikazivanje oglasa koje vam dostavlja portal maleokice.com ili agencija za oglašavanje omogućuje se putem cookija koje Avanture malih okica odnosno treća strana može postaviti u vaš web preglednik kako bi zabilježili vaše ponašanje i omogućili prepoznavanje, ali ne i osobnu identifikaciju korisnika.

Kako bi vam mogli kreirati što kvalitetniji sadržaj, plasirati vam informacije koje tražite te kako bi otkrili informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica portal Avanture malih okica maleokice.com prati statističku posjećenost svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke cookija koji su za to nužni, dostupne su ovdje.

 

S portala Avanture malih okica, maleokice.com ovlašteni ste u svakom trenutku zabraniti primanje cookija tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

Kolačiće možete blokirati aktiviranjem postavki u svom internetskom pregledniku koje omogućuju odbijanje postavljanja svih ili nekih kolačića. Moramo vam naglasiti kako ukoliko blokirate sve kolačiće možda nećete imati dopušten pristup svim ili nekim dijelovima našeg portala.

Ako postavke svog internetskog preglednika ne podesite tako da odbijaju kolačiće, naš sustav će poslati kolačiće čim posjetite našu portal.