Rijeka: Carnival Snowboard Session

Rijeka: Carnival Snowboard Session

Platak će u nedjelju, 12. veljače s početkom u 14:00 sati, biti okupljalište snowboardera iz regije.

U organizaciji Snowboard kluba “Nine” iz Rijeke, po dvanaesti put zaredom, održat će se izuzetno atraktivno međunarodno cjelodnevno natjecanje u snowboardu na Platku, na posebno izrađenom poligonu. Natjecatelji, koji dolaze iz svih dijelova Europe, svojim vratolomijama ostavit će publiku bez daha, a ujedno će morati impresionirati stručni žiri te zaslužiti svoje mjesto na postolju. Nakon natjecanja bit će organiziran koncert, te after party.

12. Carnival Snowboard Session će osim atraktivnog natjecanja na skijalište iznad Rijeke donijeti i dašak Riječkog karnevala.

Ovo će biti prvi put da će se CSS održati na Platku, mjestu na kojem je većina snowboardera iz regije napravila svoje prve pokrete na snowboardu. Organizatori, koji na Platku inače organiziraju škole boardanja, željeli su iskoristiti postojeću infrastrukturu na skijalištu ali i uz kombinaciju atraktivnog natjecanja i karnevalskog raspoloženja obogatiti ponudu istog.

 

Ovogodišnje izdanje Carnival Snowboard Sessiona financijski podupiru Turistička zajednica Rijeka, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Kvarner, Goranski sportski centar i Skijaški savez Primorsko goranske županije. Medijski pokriva KIGO.hr.

 

Izvor: Visitrijeka.hr

The event is finished.

Datum

12 velj 2023
Expired!

Vrijeme

14:00

Mjesto

KVARNER i GORSKI KOTAR
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.