Samobor: THE BLIND RUN

Samobor: THE BLIND RUN

Udruga Djeca za bolji svijet/Children for a Better World zajedno sa Hrvatskim savezom slijepih ove subote, 15. listopada na području stare vojarne Taborec (Ul. Savke Dabčević Kučar), povodom svjetskog dana slijepih osoba drugu godinu za redom organizira utrku THE BLIND RUN

Utrka, u trajanju od 11 do 13 sati,  je namijenjena  i trkačima, ali i rekreativcima, namijenjena je i djeci, roditeljima, ali i bakama i djedovima. 

Kotizacija je dobrovoljna, svi prilozi idu Hrvatskom savezu slijepih a prijave se rade na link https://forms.gle/krbDi2CUEHHguEJM6

U utrci se trči ili hoda u paru, s time što su jednom od članova para prekrivene oči maskicom za oči kako bi se što bolje dočarala situacija u kojima se slijepe osobe nalaze svaki dan. Trči se ili hoda u krugovima. Sa svakim istrčanim/ishodanim krugom od donatora se povećava broj novaca koji se uplaćuje u Hrvatski savez slijepih. 

Za sve posjetitelje, a naročito djecu biti će organiziran bogati dodatni program, razne igre, upoznavanje sa psima vodičima i još puno toga. 

The event is finished.

Datum

15 lis 2022
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)