Zagreb: Kazališna predstava – Pufi u šumi

Zagreb: Kazališna predstava – Pufi u šumi

Kazališna družina „Smješko” vas s veseljem poziva na premijeru najnovije autorske predstave: „PUFI U ŠUMI“ koja će se održati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, u petak 27. siječnja s početkom u 18:00 sati.

Besplatne ulaznice možete podignuti u Centru svakim radnim danom u vrijeme rada blagajne: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak – od 10:00 do 17:00 sati, srijeda – od 14:00 do 20:00 sati i sat vremena prije početka programa.

„Pufi u šumi“, predstava za djecu od 3 do 9 godina mali je mjuzikl s dozom eko tematike, a govori o smiješnom psiću Pufiju koji se izgubio u šumi te traži svoju vlasnicu – Djevojčicu, a i ona traži njega…
Pufi putem u šumi upoznaje smiješnog plašljivog Zeca, zbunjenog Vepra i važnog Vuka koji će mu pomoći pronaći Djevojčicu, a pomoći će mu i očistiti šumu od smeća kojeg su napravili ljudi, uz razne zgode i nezgode praćene plesom, smijehom i pjesmom.

The event is finished.

Datum

27 sij 2023
Expired!

Vrijeme

18:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.