Zagreb: STEM Festival – Prozor u budućnost znanosti i tehnologije

Zagreb: STEM Festival – Prozor u budućnost znanosti i tehnologije

Civilno društvo vas poziva u subotu 11. studenog od 10:00 do 13:00 sati na Trg bana Josipa Jelačića na STEM Festival – mjesto gdje se susreću znanost i zabava!

Jedinstveni je to događaj koji predstavlja priliku za posjetitelje svih dobnih skupina da urone u svijet STEM-a i otkriju kako ova područja oblikuju našu budućnost.

Festival je podržan sredstvima Europskog socijalnog fonda i entuzijazmom organizacija civilnoga društva te obećava fascinantne aktivnosti koje će zadovoljiti znatiželjne duše.

STEM Festival pružit će priliku za sudjelovanje u raznim interaktivnim izložbama, predavanjima stručnjaka, te sudjelovanje u različitim radionicama. Stoga se pridružite putovanju kroz čarobni svijet STEM-a, jer se tu rađaju budući znanstvenici, inženjeri, programeri i inovatori.

Ovaj događaj ne bi bio moguć bez značajne podrške Europskog socijalnog fonda i organizacija civilnoga društva, a u suradnji s Vladom Republike Hrvatske kroz Posrednička tijela Vladin Ured za udruge i Nacionalnu zakladu za razvoj civilnoga društva koje strastveno rade na popularizaciji STEM-a u Hrvatskoj.

 

 

Izvor: Civilnodruštvo.hr

The event is finished.

Datum

11 stu 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.