Zagreb: Što znači biti autentičan? Radionica za djecu i njihove roditelje

Zagreb: Što znači biti autentičan? Radionica za djecu i njihove roditelje

Koje su to zemlje u kojima dječaci i djevojčice jednako vole ružičastu boju? (Da, postoje). Plaču li dječaci manje od djevojčica i kada su bebe? Je li nužno biti normalan, da bi se bilo zdrav? Je li bolje biti prilagođen ili prihvaćen? Što je to biti autentičan, biti svoj, kako sačuvati i kako otkriti svoje autentično ja?

Radionicu za djecu i njihove roditelje vode psihologinja dr. Ines Amber Kincaid i sveučilišni profesor dr. Predrag Pale. Dr. Kincaid očarava način na koji emocije utječu na ljudsko tijelo i zdravlje i vjeruje da autentičnost ima važnu ulogu u ostvarivanju i mentalnog i tjelesnog zdravlja. Prof. Pale velikim žarom podučava i elektroniku i komunikacijske vještine i ples, i pri tome promatra kako njegovi učenici doživljavaju sebe i druge.

 

Vrijeme: nedjelja, 24. ožujka od 11:00 do 12:30 sati

– Mjesto: Ulica Klementa Crnčića 18, Zagreb

– Ulaznica 12 eura za jedno dijete (pratnja jednog roditelja besplatno), 8 eura za dodatno dijete i/ili dodatnog roditelja, prijave na email: radionice.dr.kincaid@gmail.com

– Broj mjesta ograničen stoga trk na prijave

 

 

 

The event is finished.

Datum

24 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.