Zagreb: MATINEJA u šlapama

Zagreb: MATINEJA u šlapama

Jutarnje matineje subotama za sve pospance i pospanke! Centar mladih Ribnjak će vas ove subote, 19. studenog buditi zanimljivom i kreativnom ekološkom radionicom Empiria teatra.

Radionica počinje u 10:30 sati i traje dva sata.

Polaznici će naizgled sasvim običnim otpadnim predmetima dati novu vizuru i značenje. Tako će stara plastična boca postati opaki morski pas, ptica velikih krila ili sramežljiva bogomoljka. Različiti predmeti koji više nikome ne trebaju dobit će novi sjaj i novu priliku – postat će vaše jedinstvene lutke. Odabrat ćete svoju životinju, izraditi ju, a zatim će ju vaše ruke oživjeti, osmisliti kako se kreće, kakve zvukove proizvodi te koje joj je ime. Uz igru i zabavu saznat ćemo što sve one mogu i znaju. Razvijat ćemo likovnost, ritam, koordinaciju i maštu.

Ekološku radionicu vodit će lutkarska tehnologinja Tončica Knez i glumica-animatorica Mirna Ostrošić.

Radionica je besplatna i namijenja je za djecu od 5 godina na više. Broj sudionika je 15, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na: info@cmr.hr ili empiria.tetar@gmail.com.

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.