Zagreb: Mini farma

Zagreb: Mini farma

Mini farma je interaktivni obiteljski događaj u King Crossu na kojem djeca doživljavaju prirodu. Temelji se na animaciji djece bez tehnologije, jer djeca danas sve manje znaju o nekadašnjim klasičnim druženjima i igrama na otvorenom.

Najmlađi posjetitelji će osim razgledavanja Mini farme moći BESPLATNO sudjelovati i u raznim radionicama uz pomoć kojih će učiti o životu i radu na farmi, te dobiit odgovor na pitanja kao što su: Kako kravica daje mlijeko i što ona jede? Što radi slamnati lutak kojeg svi zovu Strašilo? Koji plodovi rastu na drvetu i kako se sadi nova biljka?

Za animaciju na imanju Mini farme zaduženi su animatori odjeveni u prigodnu tematsku odjeću, koji će djeci kroz igru i edukativne aktivnosti objasniti važnost zajedničke suradnje u svim zadacima.

 

Neke od glavnih atrakcija Mini farme su:

* MILK MEMORY (kantice za mlijeko)
Igranje igre pamćenja, a slike se nalaze ispod poklopaca kantica za mlijeko.

* BERBA I SORTIRANJE VOĆA
Kroz igru berbe i razvrstavanja voća, djeca će učiti o različitim plodovima koji rastu na drveću.

* MUŽNJA KRAVE
Budući da je krava u prirodnoj veličini, djeci će je biti lakše zamisliti. Iako krava nije prava, djeca će je ipak moći i pomusti.

* SADNJA BILJAKA
Svako dijete će moći postati pravi vrtlar i zasaditi si vlastitu malu biljku o kojoj će se moći brinuti kod kuće.

* PRIJEVOZ PALETA I SIJENA
Uz pomoć kolica ili dječjeg viličara djeca će prevoziti male palete sanduka, bale sijena…

 

Mini farma u King Crossu otvara svoja vrata 13. siječnja, a igra i edukacija o životu na selu i u prirodi trajat će sve do 22. siječnja. Svih navedenih dana animatori će djecu voditi kroz razne edukativne zadatke i zabavne igre te im dočarati život na poljoprivrednom imanju.

 

RADNO VRIJEME MINI FARME:

– Ponedjeljak – petak: od 15:00 do 19:00 sati

– Subota i nedjelja: od 10:00 do 18:00 sati

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.