Zagreb: Predstava – Lovci na snove

Zagreb: Predstava – Lovci na snove

U subotu, 21. siječnja na Sceni Ribnjak vas čekaju “Lovci na snove” s početkom u 11 sati. Loftovke i Loftovci će raspaliti sa pravom malom kazališnom akcijom, idealnom za razbuđivanje sve uspavane djece (njihovih roditelja, prijatelja, susjeda, učitelja).

Junaci predstave, lovci na snove, rade u tvrtki specijaliziranoj za djecu-spavače. Noću šeću po snovima u nastojanju da ih sakupe, obrade i pohrane te se pobrinu da se spavanje odvija bez ometanja. Oni mirno brinu o zdravom snu male spavačice Franke sve dok jedne noći Franki u san ne uđe jedan problem, a naši junaci moraju riješiti stvar.

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi.

Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

Ulaznice po cijeni od 5 EUR možete rezervirati na uoloft@gmail.com, a kupiti ih možete sat vremena prije predstave u Centru za kulturu Ribnjak.

The event is finished.

Datum

21 sij 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.