Zagreb: Radionica “Bolnica za medvjediće”

Zagreb: Radionica “Bolnica za medvjediće”

Radionica “Bolnica za medvjediće” održati će se u subotu, 18. ožujka od 11 do 13 sati na 1. katu Point centra na Vrbanima.

Radionica je namijenjena djeci svih uzrasta, a radi se o edukaciji o zdravlju i kako ga sačuvati. Kroz igru, djeca će svladati strah od bijele kute, a uz pomoć animatora, studenata zadnje godine medicine djeca će “liječiti” plišane igračke. Po završetku radionice svi će dobiti posebnu diplomu.

Animatori su studenti završne godine medicine okupljeni u udruzi EMSA, akronim za European Medical Students Association, udrugu koja okuplja podružnice s medicinskih fakulteta po cijeloj Europi, a aktivni su na poljima javnog zdravstva, edukacije u medicini, znanosti, medicinske etike i Europskih integracija. EMSA Zagreb, kao nevladina organizacija, jedna je od najstarijih podružnica koju su osnovali studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu i koja je aktivna već više od 20 godina, te slijedi sve stupove EMSA-e Europe.

 

Izvor: Point shopping center

The event is finished.

Datum

18 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.